Κλειδαράς Σπανός, εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο!

Ο κλειδαράς Σπανός & Υιός με παράδοση στο χώρο και περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας. Από το 1983 δίνει τη λύση στα Νότια προάστια στις κλειδαριές και οτιδήποτε αφορά τη λέξη κλειδαράς. Εδρεύει στην Ηλιούπολη και στο νέο κατάστημα στη Γλυφάδα.

Η άριστη αλλά, και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών είναι το κύριο χαρακτηριστικό για τον κλειδαρά Σπανό. Ο κλειδαράς νοτίων προαστίων Σπανός με το έμπειρο και άψογα καταρτισμένο προσωπικό του δίνει τη λύση 24 ώρες το 24ωρο. Πάντα αστραπιαία σε κάθε περιοχή που εξυπηρετεί.

Ο κλειδαράς Σπανός συνεχιστής μιας οικογενειακής επιχείρησης είναι φυσικά αναγνωρισμένος από το Σύνδεσμο Αναγνωρισμένων Επαγγελματιών Κλειθροποιών. Το γνωστό Σ.Α.Ε.Κ.

Συνεργάζεται με όλες τις επώνυμες εταιρείες κατασκευής κλειδαριών. Προσφέρει σε όλους τους πελάτες του πέρα από την εγκυρότητα των προϊόντων και την άριστη εργασία, και πολύ οικονομικές τιμές.

Μπορείτε 24 ώρες το 24ωρο να καλείτε τον κλειδαρά Σπανό στο αντίστοιχο τηλέφωνο της περιοχής που βρίσκεστε.

Σε οτιδήποτε αφορά τους τομείς κλειδαριάς ασφαλείας και θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας και των επειγόντων περιστατικών ασφαλείας ο κλειδαράς Σπανός είναι η λύση-μονόδρομος για τη σίγουρη ασφάλειά σας.

Γιατί στα λόγια όλοι είναι καλοί αλλά στις πράξεις; Ο κλειδαράς Σπανός και οι έμπειροι συνεργάτες του απαντούν με αμεσότητα και πραγματικά αστραπιαία.

Ο κλειδαράς Σπανός ανοίγει το πρώτο κατάστημα στην Ηλιούπολη το 1983. Τα επόμενα χρόνια αναγνωρίζεται ως ένας από τους καλύτερους κλειδαράδες στα νότια προάστια για την αμεσότητα του και την καλή δουλειά.

Το κατάστημα συνεχίζει να υπάρχει ακόμα και σήμερα στη Λεωφόρο Πρωτόπαπα 5 στην Ηλιούπολη.

Ο κλειδαράς Σπανός ανταποκρινόμενος στην τεράστια ζήτηση επεκτείνεται και με κατάστημα στη Γλυφάδα Άγγελου Μεταξά & Μαραγκού 1. Εκτός από τις κινητές μονάδες της εταιρείας για ακόμη καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση  του κοινού. Το νέο κατάστημα στη Γλυφάδα είναι εξουσιοδοτημένο σημείο Omega Plus Point της εταιρείας Mul-T-Lock, που είναι η καλύτερη στον τομέα θωρακισμένης πόρτας.