Κλειδαράς Βούλα

Ο κλειδαράς Σπανός στη Βούλα εξυπηρετεί όλα τα νότια προάστια με κινητές μονάδες άμεσα και με αξιοπιστία. Με εμπειρία για περισσότερα από 30 χρόνια και συνεχή εξειδίκευση σε νέα προϊόντα, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα σας.

Στο νέο μας κατάστημα στη Γλυφάδα που βρίσκεται στην Άγγελου Μεταξά και Μαραγκού 1 (δίπλα από τα Everest), μπορείτε να βρείτε παντός τύπου κλειδιά. Η αντιγραφή κλειδιών γίνεται άμεσα και από έμπειρο προσωπικό.

Το κατάστημα μας είναι εξουσιοδοτημένο Omega Plus Point της εταιρείας Mul-T-Lock, της καλύτερης εταιρείς Θωρακισμένων Πορτών. Επίσης προσφέρουμε δυνατότητα αντιγραφής κλειδιών Omega Plus.

Κλειδαράς Βούλας Σπανός

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από λουκέτα και κλειδαριές για μοτοσυκλέτες, μπρελόκ και ότι άλλο χρειαστείτε για την ασφάλεια σας.

Σε όλες τις κλειδαριές προσφέρουμε 5 χρόνια εγγύηση.

Κλειδαράς Βούλα Σπανός
Κλειδαράς Βούλας Σπανός

Χρειάζεστε αυτόματο κλείδωμα εισόδου πολυκατοικίας;

Ο Κλειδαράς Βούλας Σπανός διαθέτει τη λύση. Παρέχουμε κλειδαριές αυτόματου κλειδώματος καθώς και ηλεκτροπύρους (χωρίς να φαίνεται που βρίσκονται). Επίσης μηχανισμούς (σούστες) για αυτόματο κλείσιμο πόρτας.

Κλειστήκατε έξω από το αυτοκίνητο στη Βούλα;

Μπορούμε να έρθουμε στο αυτοκίνητο σας αν έχετε κλειδωθεί απέξω ή χάσατε τα κλειδιά σας. Ανοίγουμε χωρίς καταστροφή αυτοκίνητα όπως Audi, VW, Seat, Porche, Mercedes, Mini Cooper και άλλα. Επίσης μπορούμε να κατασκευάσουμε κλειδιά immobilizer IMMOBILIZER όπως επίσης και με τηλεχειρισμό (αυτόματο κλείδωμα).

Το κατάστημα μας διαθέτει επίσης μεγάλη ποικιλία από κλειδαριές και λουκέτα για μοτοσυκλέτες.

Πολιτεία, Πανόραμα, Κρεμαστός Λαγός, Πηγαδάκια, Εξοχή, Δικηγορικά, Νέα Κάλυμνος, Άνω Βούλα, Ευρυάλη, Κρεμασμένοςς Λαγός.