Κλειδιά αυτοκινήτου immobilizer - Κλειδαράς Γλυφάδα Σπανός

Κλειδιά Αυτοκινήτων Immobilizer

Τι είναι το immobilizer και έχει το αυτοκίνητό μου;

Αν ψάχνετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε ένα αυτοκίνητο ή είστε στην αγορά για ένα νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου, ο όρος «ακινητοποιητής αυτοκινήτου» είναι πιθανό να εμφανιστεί στην έρευνά σας. Τι είναι όμως ακριβώς τα συστήματα ακινητοποίησης αυτοκινήτων; Και πώς μπορείτε να μάθετε αν το αυτοκίνητό σας έχει ένα; Είμαστε εδώ για να εξηγήσουμε τι είναι τα συστήματα ακινητοποίησης αυτοκινήτου, πώς να τα βρείτε στο όχημά σας και αν θα πρέπει να σκεφτείτε να το τοποθετήσετε.

Πρέπει να τοποθετήσω ένα σύστημα ακινητοποίησης αυτοκινήτου;

Η επικράτηση των εξελιγμένων συστημάτων ακινητοποίησης στα σύγχρονα αυτοκίνητα αντιπροσωπεύει αποτελεσματικό αποτρεπτικό παράγοντα για τους επίδοξους κλέφτες, με το πιο απτό όφελος να είναι η πιθανή μείωση των ετήσιων ασφαλίστρων σας. Να θυμάστε πάντα ότι η ποιότητα μετράει, επομένως φροντίστε να επιλέξετε μια συσκευή εγκεκριμένη από τη Thatcham, εάν το όχημά σας δεν διαθέτει εργοστασιακά τοποθετημένη συσκευή.

Πόσο κοστίζει ένα κλειδί αυτοκινήτου με immobilizer ;

Εξαρτάται από τη γενιά του κλειδιού καθώς και τη μάρκα του αυτοκινήτου. Ένα τηλέφωνο σε έναν έμπειρο κλειδαρά θα σας λύσει την απορία, το μόνο που χρειάζεται είναι η μάρκα του αυτοκινήτου σας, το μοντέλο και η χρονολογία κυκλοφορίας του.