ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Ο Κλειδαράς Γλυφάδας Σπανός διαθέτει πολυετή πείρα στο χώρο προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες ως κλειδαράς στη Γλυφάδα αλλά και σε όλα τα νότια προάστια. Στο νέο μας κατάστημα στη Γλυφάδα που βρίσκεται στην Άγγελου Μεταξά και Μαραγκού 1 (δίπλα από τα Everest), μπορείτε να βρείτε παντός τύπου κλειδιά. Η αντιγραφή κλειδιών γίνεται άμεσα και από έμπειρο προσωπικό.

Η επιχείρησή μας βρίσκεται κοντά σας με συνέπεια και αξιοπιστία εξυπηρετώντας όλες τις ανάγκες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας δώσουμε μια εκτίμηση για τις καλύτερες πόρτες ασφαλείας τις οποίες μπορούμε και να τις εγκαταστήσουμε.

Ο κλειδαράς Σπανός εξυπηρετεί στην περιοχή της Γλυφάδας άμεσα! Η βάση μας είναι στο κέντρο της Γλυφάδας το οποίο επιτρέπει άμεση ανταπόκριση σε κάθε κλήση ακόμα και στις κοντινές περιοχές όπως Βούλα, Άλιμο, Ελληνικό και Αργυρούπολη.

Πάντα κοντά σας με τον καλύτερο εξοπλισμό όπως επίσης και τις γνώσεις για να ολοκληρώσει κάθε δουλειά σωστά, Χωρίς Zημιές!

Χρειάζεστε κλειδιά Omega Plus;

Το κατάστημα μας είναι εξουσιοδοτημένο Omega Plus Point της εταιρείας Mul-T-Lock, της καλύτερης εταιρείας Θωρακισμένων Πορτών. Επίσης προσφέρουμε δυνατότητα αντιγραφής κλειδιών Omega Plus.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από λουκέτα και κλειδαριές για μοτοσυκλέτες, μπρελόκ και ότι άλλο χρειαστείτε για την ασφάλεια σας.

Σε όλες τις κλειδαριές προσφέρουμε 5 χρόνια εγγύηση.

Ο Κλειδαράς Γλυφάδας κοντά σας;

Διαθέτουμε παραρτήματα επίσης σε Νέα Σμύρνη και  Ηλιούπολη που μπορείτε να βρείτε αντίστοιχο εξοπλισμό, πάντα με τις καλύτερες υπηρεσίες που παρέχει μόνο ο Κλειδαράς Γλυφάδας Σπανός.

Κλειδαράς Γλυφάδας Σπανός

30 χρόνια το πρώτο όνομα στα Νότια Προάστια της Αθήνας, προσφέρουμε αξιοπιστία και την καλύτερη δουλειά της αγοράς. Επικοινωνήστε κι εσείς με τον κλειδαρά Σπανό για πληροφορίες και προσφορές σε όλα μας τα προϊόντα. Γίνετε κι εσείς ένας από τους ικανοποιημένους πελάτες μας και νιώστε ασφάλεια στο σπίτι σας.

Άγγελου Μεταξά & Μαραγκού 1 Γλυφάδα, 16675 (δίπλα από τα Everest) Τηλ: 210.960.6666

Κατάστημα Γλυφάδας - Κλειδαράς Σπανός

Γλυφάδα κέντρο, Φοίβης, Άνω Γλυφάδα, Τερψιθέα, Γούναρη, Καφεπώλες, Αιξωνή, Λεωφόρος Βουλιαγμένης, Ευρυάλη, Λεωφόρος Ποσειδώνος, Πυρνάρι, Λαρίσης, Πανιώνια.