Κλειδαράς Ηλιούπολης

Ο Κλειδαράς Ηλιούπολη Σπανός με βάση την Ηλιούπολη εδώ και 30 χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες του στα νότια προάστια της Αθήνας. Το κατάστημα της Ηλιούπολης είναι το πρώτο από τα τρία που διαθέτει ο Κλειδαράς Σπανός.

Η ανάγκη για καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση πελατών δημιούργησε την ανάγκη για επέκταση Έτσι ξεκίνησε το κατάστημα της Νέας Σμύρνης όπου και λειτουργεί για στην Διγενή Ακρίτα 4. Το νεότερο κατάστημα του κλειδαρά Σπανού για την κάλυψη όλως των νοτίων προαστίων είναι το κατάστημα της Γλυφάδας. Που βρίσκεται Άγγελου Μεταξά & Μαραγκού 1.

Με τη μεγάλη μας εμπειρία εγγυώμαστε την καλή δουλειά χωρίς ζημιές ή καταστροφές στο χώρο σας. Παρέχουμε προϊόντα όπως κλειδαριές υπερασφαλείας με μικρό κλειδί ή omega plus. Μπορούμε να αντιγράψουμε τηλεκοντρόλ γκαραζόπορτας από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων που υπάρχει στα καταστήματα μας.

Κλειδαράς Ηλιούπολη για το αυτοκίνητο;

Μπορούμε να έρθουμε στο αυτοκίνητο σας αν έχετε κλειδωθεί απέξω ή χάσατε τα κλειδιά σας. Ανοίγουμε χωρίς καταστροφή αυτοκίνητα όπως Audi, VW, Seat, Porche, Mercedes, Mini Cooper και άλλα. Επίσης μπορούμε να κατασκευάσουμε κλειδιά immobilizer όπως επίσης και με τηλεχειρισμό (αυτόματο κλείδωμα).

Τα καταστήματα μας διαθέτουν επίσης μεγάλη ποικιλία από κλειδαριές και λουκέτα για μοτοσυκλέτες.

Χρειάζεστε αυτόματο κλείδωμα εισόδου πολυκατοικίας;

Ο Κλειδαράς Ηλιούπολης Σπανός διαθέτει τη λύση. Παρέχουμε κλειδαριές αυτόματου κλειδώματος καθώς και ηλεκτροπύρους (χωρίς να φαίνεται που βρίσκονται). Επίσης μηχανισμούς (σούστες) για αυτόματο κλείσιμο πόρτας.

Ο Κλειδαράς Ηλιούπολης Σπανός Παρέχει 5 χρόνια εγγύηση σε ΟΛΕΣ τις κλειδαριές!

Με κινητά συνεργεία μπορεί να βρεθεί κοντά σας για να σας εξυπηρετήσει και να σας συμβουλέψει για αλλαγές ασφαλείας στο σπίτι ή στο κατάστημα σας.

Από το απλό άνοιγμα της πόρτας σας όταν κλειστείτε έξω από το σπίτι μέχρι εγκατάσταση πόρτας ασφαλείας και ρολά για να… έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!

Απολαύστε κι εσείς της ασφάλεια που πρέπει να έχουν όλοι!

Λεωφόρο Πρωτόπαπα 5

Ηλιούπολη, 16345

Δίπλα από το ταχυδρομείο

Τηλ: 210.99.18.888

Κλειδαράς Ηλιούπολης Σπανός 24 Ώρες

Αγία Μαρίνα, Αγία Μαύρα, Αγία Παρασκευή, Άγιος Κωνσταντίνος – Κανάρια (Κανάρη), Άνω Ηλιούπολη, Αστυνομικά – Πανόραμα, Κάτω Ηλιούπολη, Ηλιούπολη Κέντρο, Νησάκι, Τυπογραφικά, Χαλικάκι.