Κλειδαράς Βάρης Βουλιαγμένης Βάρκιζας

Κλειδαράς Βάρης

Ο κλειδαράς Βάρης, Βάρκιζας και Βουλιαγμένης Σπανός ακόμα πιο κοντά στους κατοίκους με το νέο κατάστημα στη Γλυφάδα, που βρίσκεται Άγγελου Μεταξά & Μαραγκού 1 (δίπλα από τα Everest). Οι κινητές μονάδες μπορούν να φτάσουν άμεσα κοντά σας για να σας εξυπηρετήσουν.

Το νέο μας κατάστημα σας προσφέρει την άνεση, να μην χρειαστεί να πάτε μακριά για ένα απλό αντικλείδι ή μια κλειδαριά. Η αντιγραφή κλειδιών γίνεται άμεσα και από έμπειρο προσωπικό.. Ταυτόχρονα έχουμε τη δυνατότητα να σας εξυπηρετήσουμε για τα προϊόντα  της εταιρείας Mul-T-Lock, της καλύτερης εταιρείς Θωρακισμένων Πορτών. Το κατάστημα μας είναι εξουσιοδοτημένο Omega Plus Point.

Κλειδαράς Βουλιαγμένης

Κλειδωθήκατε έξω από το αυτοκίνητο σας στη Βαρη, Βάρκιζα ή στη Βουλιαγμένη;

Ο Κλειδαράς Σπανός μπορεί να έρθει στο αυτοκίνητο σας, ανοίγουμε χωρίς καταστροφή αυτοκίνητα όπως Audi, VW, Seat, Porche, Mercedes, Mini Cooper και άλλα. Επίσης μπορούμε να κατασκευάσουμε κλειδιά immobilizer όπως επίσης και με τηλεχειρισμό (αυτόματο κλείδωμα).

Κλειδαράς Βάρκιζας

Τα καταστήματα μας διαθέτουν επίσης μεγάλη ποικιλία από κλειδαριές και λουκέτα για μοτοσυκλέτες.

Παρέχουμε κλειδαριές αυτόματου κλειδώματος καθώς και ηλεκτροπύρους (χωρίς να φαίνεται που βρίσκονται). Επίσης μηχανισμούς (σούστες) για αυτόματο κλείσιμο πόρτας.

Ο Κλειδαράς Βάρης Βουλιαγμένης Βάρκιζας Σπανός Παρέχει 5 χρόνια εγγύηση σε ΟΛΕΣ τις κλειδαριές!

Κλειδαράς Βάρης Βουλιαγμένης Βάρκιζας Σπανός

Κλειδαράς Βάρης Βουλιαγμένης Βάρκιζας Σπανός

Είμαστε για περισσότερα από 30 χρόνια το πρώτο όνομα στα Νότια Προάστια της Αθήνας, προσφέρουμε αξιοπιστία και την καλύτερη δουλειά της αγοράς.

Η επιχείρησή μας βρίσκεται κοντά σας με συνέπεια και αξιοπιστία εξυπηρετώντας όλες τις ανάγκες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Επικοινωνήστε κι εσείς με τον κλειδαρά Σπανό για πληροφορίες και προσφορές σε όλα μας τα προϊόντα.

Γίνετε κι εσείς ένας από τους ικανοποιημένους πελάτες μας και νιώστε ασφάλεια στο σπίτι σας.

Από το απλό άνοιγμα της πόρτας σας όταν κλειστείτε έξω από το σπίτι μέχρι εγκατάσταση πόρτας ασφαλείας και ρολά για να… έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!

Βάρκιζα, Χέρωμα, Δίλοφο, Λιθούριζα, Ασύρματος, Μηλαδέζα, Κόρμπι Σούριζα, Σκάρπιζα, Λαιμός, Λίμνη Βουλιαγμένης, Καβούρι, Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης.